Automate your Marketing
with Womplify




 
....Aku, Dulu...Kini... dan Selamanya....

By: Ezzac DeTenet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 04:11 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)

..abang ilham dah hencem...
..tapi sofea masih berbaju tido..
" sweet child o'mine"..
View all 18 photos...
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih...






So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih...





Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang semua... time is limited... aku tak leh nak cerita panjang... SALAM untuk semua...


Saturday, 5-Apr-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
Bukit Tinggi Resort

..baru sampai...
..sofea tak mau pegang..
 
View all 85 photos...
Dah dapat peluang ber'tenet' nih...aku tak lepaskan peluang nak update fp aku...dah lama sangat bertapa...





Bebaru nih aku & famili ala-ala bercuti ler konon... destinasi pilihan "Bukit Tinggi Resort"...konon2 nyer nak merasa suasana sejuk ler katakan... pergi pulak memang musim hujan...so, ingatkan mesti sejuk giler punyer...skali sampai sana...hhmmm...hampeh...!! langsung tak sejuk... waktu malam bleh pakai t-shirt lagi...agak frust jugak lah aku...






Tempat dia ok-ok jer laaaaa... kalau nak pi sekadar nak tenangkan minda maybe ok kot... tapi nak jenjalan bawak anak2...aku rasa tak 'sesuwaaiiii'...










Aku malas nak citer panjang...time is limited...so, enjoy de photo...


Sunday, 9-Mar-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
Super Darren's Party...

..kanak-kanak riang...
...anak akuuu...
..super sofea...
View all 30 photos...
PARTY: SUPER FRIENDS PARTY
THEME: SUPERMAN COSTUME (blue/red/yellow)
DATE : 09 MARCH 2008
TIME : 7.30 PM - 9.30 PM
VENUE : BURGER KING, MUTIARA DAMANSARA





Aku rasa aku orang yang paling terakhir update entry nih... hehehe... bukan tak nak update...tapi tak buleh update...nak wat cannoooo...





Dah sebulan berlalu..aku still nak update gak entry nih... (memang teruja rasa nyer bila dapat access internet kat opis... hehehe )... memula nak ucap TENGKIU bebanyak kat Mami Darren coz sudi menjemput aku & famili ker party Darren nih... last year pon di jemput...tapi atas sebab musabab yg tertentu... aku tak dapat nak joint...tapi this year aku datang jugak..since venue of the party pon tak jauh dari umah aku...so, dapat ler aku datang..(tuh pon bleh sesat barat gak nak cari ][color=red]Burger King, Mutiara D'sara tuh..hehehe ..teruk btol kan aku nih...!!)






Party malam tuh memang meriah gak lah..sbb ada "SUPERMAN" datang memeriahkan majlis...hehehe...salute habih kat SUPERMAN tuh...aku anak beranak pon nak ber'super' jugak...hehehe...





Btw, TENGKIU again to tuan umah...coz sudi jemput kami...next year jangan serik nak jemput lagi.. ..to NURUL, timekaseh bebanyak... nice meeting u...and at lasttttt... dapat gak aku bergambar ngan PAT CANDY... ahaakk..!! ahakk..!!



Thursday, 7-Feb-2008 01:49 Email | Share | | Bookmark
4 Mak Dara Pingitan...

..sofea de' jongos..
..dila & kids + anak aku,sofea
de' kids
View all 34 photos...
Ya Allah...lama nyer aku tak 'dapat' nak jenguk fp aku nih... since company dah block internet kat opis nih...tetiba arini plak aku dpt access semula...apa lagi.. aku amik ler kesempatan nak update fp aku yg dah tumbuh belukar dah nih...





Semuanya back dated story...masa CNY aritu... for the 1st time after more than 10 years we all tak bejumpa dan berkumpul cenggini ... tapi this year we all dapat jumpa semula ke empat2 "MAK DARA PINGITAN" nih...dapat berkumpul semula macam zaman skolah-skolah dolu2.. hehehee..memang hepi sangat... Ini lah kami yg memang kaki 'havoc' masa kat sekolah dulu...

...Aku, Syila, Mona & Dilla....




Percutian kali nih memang dah lama kami rancang...since last year lagi...tapi memasing ada komitmen...so, tak dapat nak get together...so, this year kami cuba merealisasikan impian kami yg dah tertunggak lebih setahun dulu... Destinasi pilihan kami adalah Tiara Beach Resort, PD... kami bawa anak-anak sekali...and laki memasing tinggal kat umah..hehehe...sekali sekala pegi sesama sendiri...tambah lagi ngan anak2..memang havoc..

....Tiara Beash Resort.....


So, aku tak boleh nak lelama...and tak tau bila dpt update the next entry... sooooooo..enjoys de photo...


Sunday, 27-Jan-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark
Lets Rawwwkkk..!! \"m/

...kami baru sampai...
..blur jer muka..
...aiikkk..darren nak pi mana tuh..??
View all 51 photos...
Theme : Party Like A Rockstar
Color : Black & Gold
Venue : Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur
Date : 27 January 2007
Time : 3pm - 6pm




First and foremost nak ucapkan timekaseh kat Zz kerna sudi invite kami sekuarga ke majlis yg memang happening giler nih... aku memang terjua sangat nak ker HRC tuh...hehehe... tapi kalau nak pi saja-saja tuh memang takde ler kot...btw, TQ very much for inviting us...*hugs*


Lets Party Like A Rockstar...


..Befday Boy wif Mama Rawk \"m/



Kami sampai lewat beberapa minit... kiranya majlis pon blom bermula lagi... tapi ramai yang aku tak kenal lerrr....dan sempat jugak jumpa ngan beberapa orang mommy FP cam nury (mama balqis)...lela (ibu shasya) dan Elin (mama natrah & akin) ... tu pon tak sempat nak bergambau...



Food kat HRC memang best...hhhmmm..bagi aku yg 'hobi' nyer suka makan nih..memang cukup puas hati...hehehe service pon OK... memang hepi rasanya aritu walaupon tak kenal ramai orang... dan party aritu pon memang happening...i likeeeee..!!! macam2 aktiviti... famili Zz pon memang sporting banget... siap bleh perform lagi tuh...yeaahhh..!! u guyz rawwwkkk..!!\"m/\"m/\"m/...cuma aku tak sempat nak tunggu sampai habis party dan tak dapat ler tengok Zz 'mama rawk' kita perform ...sori Zie.. aku kene balik awal laaaa...soriii...soriii..soriii...!!



K.... bersambung di lain episod...ahakk..!!! ahakk..!! (ntah biler bleh update the next entry...still bz yg tak sudah... ) and TENGKIU again to Zizie & Sam coz sudi jemput kami bagi meng'havoc'kan lagi party FENRIZ... yeyyy..!! and not forgetting...HEPI BEFDAY TO MY DEAR BUCUK FENRIZ... U'RE RAWWKKK..!! *muah**muah**muah*

...nice and creative...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net